• Pon - Sub: 08 : 00 - 17 : 00
  • + 387 61 747 929
  • info@sqs.ba

O NAMA

Safety Quality Systems – SQS d.o.o Sarajevo

je ekskluzivni uvoznik i distributer:

  • Opreme za kontrolu insekata,
  • Uređaja za sterilizaciju opreme, prostora, površina i vazduha,
  • Higijenske opreme u vidu sušača za ruke i higijenskih kanti,
  • Profesionalnih osvježivača prostora
  • IC grijalica za unutrašnje i vanjske prostore

Proizvodi koje imamo u našem asortimanu su proizvodi renomiranog engleskog proizvođača higijenske opreme i opreme za kontrolu insekata PELSIS, kao i vodećeg italijanskog proizvođača IC grijalica, STAR PROGETTI.

SQS d.o.o. također nudi konsultantske usluge za izradu i uvođenje sistema prema ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000/FSSC 22000, ISO/IEC 27001, ISO 50001, HACCP, HALAL, GlobalGAP i IFS.

Pored konsultantskih usluga, također nudimo i usluge auditiranja, kao i organizaciju seminara i edukacija, sa posebnim naglaskom na IN HOUSE seminare, koji Vama i Vašoj kompaniji štede vrijeme i novac.

NAŠA MISIJA

Vjerujuci da sirok spektar kompanija u Bosni i Hercegovini i u regionu treba savremene, kvalitetne i pouzdane svjetske metode za zaštitu od insekata, sterilizaciju opreme, radnih površina i vazduha, te da je consulting na polju ISO i Halal standarda i HACCP sistema jedan od najboljih načina za podizanje i držanje višeg nivoa performansi firmi u Bosni i Hercegovini, mi u SQS-u STVARAMO okruženje koje plasira sigurnije proizvode na tržište, vrijednosti koje su dostignuća nauke i tehnologije i standard vremena u kojem živimo. DOPRINOSIMO zadovoljnijim krajnjim kupcima i korisnicima. RAZVIJAMO ambijent sigurnijeg i pouzdanijeg tržišta, zadovoljnijih i lojalnijih kupaca, dosljednijeg i stabilnijeg poslovanja u Bosni i Hercegovini. POVEZUJEMO zdravu i odgovornu stranu BH društva, u naporu podizanja pojedinačnog kvaliteta, i opceg odnosa prema mogućnostima dostizanja standarda odgovornosti i operativne izvrsnosti. PREPOZNAJEMO, PROMOVIŠEMO I NAGRAĐUJEMO partnersku izvrsnost svih naših dobavljača, kupaca, trenutnih i potencijalnih partnera.

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je da budemo nosioci inovacija na polju zastite od insekata i sterilizacije prostora, te da svojim uslugama consultinga doprinosimo boljoj poslovnoj klimi u Bosni i Hercegovini